Kledingbeurs in DWK-gebouw

De Werkgroep Berkel Wijnhofpark organiseert gedurende het hele jaar activiteiten voor jong en oud in het Wijnhofpark, gelegen in de buurt Berkelpark te Zutphen. Eenieder is welkom daaraan deel te nemen en te genieten van de natuurlijke speel- en ontmoetingsplek die op initiatief van de werkgroep in het Wijnhofpark is aangelegd.

Om leuke (kinder)activiteiten te kunnen blijven organiseren, houdt de werkgroep op zaterdag 13 april 2019 van 11.00-16.00 uur een kledingbeurs in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19 te Zutphen. De beurs wordt mede mogelijk gemaakt door de DWK bingo.

Voorafgaand aan de beurs wordt door de werkgroep kleding (voor kinderen en volwassenen, óók grote maten), schoenen en tassen ingezameld op de volgende locaties en momenten:

Woonzorgcentrum  de Polbeek,  Van Dorenborchstraat 1 te Zutphen   

maandag 1 april tot en met vrijdag 5 april  10.00 -12.00 uur

maandag 1 en donderdag 4 april 14.00 – 16.30 uur

Pand Perspectief Zutphen, Weg naar Laren 59 te Zutphen.
woensdag 10 april van 18.30 – 20.30 uur

U kunt het goede doel steunen door kleding, tassen en schoenen (in goede staat en gewassen) af te geven tijdens één van de inzamelmomenten.

Een andere manier om het goede doel te steunen is door op de beurs kleding, tassen of schoenen te kopen. Met het betalen van kleine prijzen- alle artikelen zijn vanaf slechts 1 euro geprijsd- draagt u bij aan groot plezier tijdens de activiteiten in het Wijnhofpark.

De werkgroep zet in op een mooie verkoopopbrengst en hoopt u zodoende tijdens de beurs te mogen begroeten.

Voor meer informatie: berkelwijnhofpark@gmail.com of www.facebook.com/berkel.wijnhofpark.  

Wie de werkgroep als vrijwilliger wil helpen tijdens de kledingbeurs of andere activiteiten, kan zich aanmelden via genoemd e-mailadres.