Kerstgroet in Noordveen – Win een prijs!

Misschien hoorde of zag u het al, Wijkteam Noordveen brengt u dit jaar op meerdere manieren een kerstgroet. En wij nodigen alle wijkbewoners uit om mee te doen!

Zo zijn er verspreid over de wijk maar liefst 30 kerstbomen in het wild geplaatst, ontvangen wijkbewoners in de dagen voor kerst een kerst-zwaaihanger in de brievenbus tezamen met onze nieuwjaarswens èn kunt u op diverse locaties in de wijk een prachtige kerst-raamposter ophalen. Dit is een grote poster op A3-formaat. Liever een kleinere poster of wilt u zelf (of met kinderen) creatief aan de slag?

Onderaan dit bericht kunt u verschillende kerst-raamposters downloaden om zelf te printen op A4-formaat, zowel ‘kant-en-klare’, alsook een exemplaar om zelf in te kleuren of zelf te versieren met bijvoorbeeld schilder- en/of plakwerk. En er kan een wens op gezet worden voor de voorbijganger die de poster ziet. Leuk toch?!

Liever een raamposter met gedichtje? Klik dan hier.

Een kant-en-klare raamposter om een eigen wens op te schrijven voor de voorbijganger, vindt u hier.

Een raamposter met een kerstboom om zelf in te kleuren of te versieren, vindt u hier.

Een raamposter met een rendier om zelf in te kleuren of te versieren, vindt u hier.

Graag een Kerst-zwaaihanger op A4-formaat uitkiezen en printen? Deze vindt u onderaan in dit artikel.

Wij hopen op een prachtig versierde kerst in Noordveen!

En natuurlijk vinden wij het leuk om foto’s te ontvangen van alle versierpret alsook van het resultaat van de raamposters en kerstbomen in de straten van Noordveen. U kunt uw foto’s mailen naar: wijkteamnoordveen@gmail.com.

Onder de inzenders verloten wij enkele leuke prijzen, dus vergeet niet om uw naam, woonadres en leeftijd erbij te vermelden en tevens waar de foto is gemaakt.

TIP: Zoek in de wijk de ramen met kerstwensen en geniet zo van een heuse kerstspeurtocht!

Of maak een tocht langs de kerstbomen in de wijk…

De bomen zijn te vinden rondom de volgende punten: Van Achteveltstraat, Van Bourlostraat/ Lerinckstraat, Wentholtstraat, Bronkhorststraat, Lintelostraat, Van Dorenborchstraat (Polbeek), Van Suchtelenstraat, Stuurmanstraat, Van Essenstraat, Van Drinenstraat, Van Lochterenstraat, Haesebroeckstraat, Gijsbert van Oostveenstraat, Weg naar Laren, Bernerstraat, Praebsterkamp, Baudartiusstraat, Hemonystraat, Schimmelpennincklaan en Valckstraat.

Print dit document om onderweg te lezen waar de kerstbomen te vinden zijn.