Kerstbomen in het wild

Verspreid door de wijk Noordveen vindt u kerstbomen op openbare plekken. We nodigen u als omwonenden hierbij uit om uw Kerst- of Nieuwjaarswens in de boom te hangen. Of om hem te versieren. Bijvoorbeeld met de kinderen uit de buurt. Kortom: Gebruik de boom in uw buurt om het buiten gezellig te maken en (anoniem) te laten weten wat uw wens is.

Één verzoek: Hang alstublieft niets breekbaars in de boom.

Want als het er uit valt en breekt, kan het een dierenpoot of kinderhand lelijk beschadigen.

Op maandag 9  januari halen we de bomen weer op, met alles wat er in hangt. De wensen bewaren we. Maar wilt u iets terug dat in de boom hangt, haal dat dan voor 9 januari uit de boom alstublieft.

De kerstversiering die er nog in hangt krijgt een nieuwe bestemming.

Vorig jaar konden we enkele verhuisdozen vol cadeau doen aan ‘de Lunette’ van Sensire. Het jaar ervoor aan ‘De Bovenkamer’.

Als u een tip heeft voor een goede bestemming voor dit jaar, dan kunt u dit aan ons mailen. Voorwaarde is dat betreffende organisatie daadwerkelijk geïnteresseerd is en dat u naam, e-mailadres en telefoonnummer van een contactpersoon doorgeeft in de e-mail.

Als u een leuke foto gemaakt heeft van kerstbomen in het wild in Noordveen, dan vinden wij het fijn als u die aan ons wilt mailen, zodat wij de foto(‘s) op onze website kunnen plaatsen.

En uiteraard kunt u ons mailen als u op 9 januari wilt helpen bij het ophalen van de kerstbomen. Deze hulp is zeer welkom!