Kerstbomen in het wild in Noordveen

Verspreid door de wijk vindt u kerstbomen op openbare plekken. We nodigen u hierbij uit om er uw Kerst- of Nieuwjaarswens in te hangen. Of om hem te versieren. Bijvoorbeeld met de kinderen uit de buurt. Kortom: gebruik de boom om het buiten gezellig te maken en (anoniem) te laten weten wat uw wens is.

Op maandag 11 en dinsdag 12 januari halen we de bomen weer op, met alles wat er in hangt. De wensen bewaren we. Maar wilt u iets terug dat in de boom hangt, haal dat dan voor 11 januari uit de boom alstublieft.

Deze actie is mogelijk gemaakt door donatie van de kerstbomen door Fruithandel de Betuwe, Emmerikseweg 34 te Zutphen.

Natuurlijk vinden wij het leuk om foto’s te ontvangen van alle versierpret alsook van het resultaat van de raamposters en kerstbomen in de straten van Noordveen. U kunt uw foto’s mailen naar: wijkteamnoordveen@gmail.com.

Onder de inzenders verloten wij enkele leuke prijzen, dus vergeet niet om uw naam, woonadres en leeftijd erbij te vermelden en tevens waar de foto is gemaakt.

TIP: Zoek in de wijk de ramen met kerstwensen en geniet zo van een heuse kerstspeurtocht! Of maak een tocht langs de kerstbomen in de wijk…

De bomen zijn te vinden rondom de volgende punten: Van Achteveltstraat, Van Bourlostraat/ Lerinckstraat, Wentholtstraat, Bronkhorststraat, Lintelostraat, Van Dorenborchstraat (Polbeek), Van Suchtelenstraat, Stuurmanstraat, Van Essenstraat, Van Drinenstraat, Van Lochterenstraat, Haesebroeckstraat, Gijsbert van Oostveenstraat, Weg naar Laren, Bernerstraat, Praebsterkamp, Baudartiusstraat, Hemonystraat, Schimmelpennincklaan en Valckstraat.

Print dit document om onderweg te lezen waar de kerstbomen te vinden zijn.