Jong en oud vieren samen Sint Maarten in Noordveen (+FOTO’S)

Heel veel kinderen met prachtige lampionnen kwamen dinsdag 11 november samen met hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s naar het DWK-gebouw voor Sint Maarten Noordveen 2014.

In twee groepen werd de route door de wijk, langs de speeltuinen Praebsterkamp en Hellenraetplein gelopen. In de speeltuinen, mooi verlicht met gekleurde lampjes, mochten de kinderen zingen in de megafoon en de aanwezigen zongen hard mee. Wijkbewoners waren uitgenodigd om de kinderen in de speeltuinen iets lekkers geven, maar ook in het DWK-gebouw was na terugkomst voor de enthousiaste deelnemers nog veel lekkers te verkrijgen. Natuurlijk was er ook iets te drinken voor iedereen. Enkele bewoners van Polbeek wilden dit feest niet missen en hebben genoten van de sfeer, de kinderen met hun lampionnen en wijkbewoners die muziek maakten op hun eigen instrument.

Met dank aan de scholen en sponsors in de wijk, het DWK en vele vrijwilligers die de avond in goede banen leidden, kon iedereen na afloop tevreden huiswaarts gaan.

Lees hier een artikel uit Contact over Sint Maarten Noordveen 2014

en bekijk hier een fotoreportage van achterhoekfoto.nl

Hieronder aan organisator Wijkteam Noordveen ingezonden foto’s van diverse fotografen: