Infobijeenkomst sport&beweegpark Hanzepark

Wijkteam Noordveen, atletiekvereniging Hanzesport, Scouting Karel Doorman, Personall Fit en voetbalvereniging AZC hebben gezamenlijk een subsidie bij de provincie Gelderland aangevraagd voor de ontwikkeling van een vitaal sportpark.

Deze subsidie is toegekend en dit betekent dat we nu bezig gaan met de ontwikkeling van Sport & Beweegpark Hanzepark. We willen het bestaande sportpark dat nu gebruikt wordt door Hanzesport en AZC openstellen voor de wijkbewoners uit Noordveen.

Door het plaatsen van nieuwe spel en beweeg toestellen en door het aanbieden van spel en beweeg activiteiten willen we de bewoners van de wijk Noordveen een plek bieden om te bewegen en te spelen maar ook om elkaar te ontmoeten.

Wij willen erg graag onze plannen met jullie delen maar ook suggesties verzamelen over de invulling van het sportpark. We zijn erg benieuwd naar de wensen van de bewoners, van de zorginstellingen, van de scholen en van overige betrokkenen uit de wijk Noordveen.

Daarom nodigen wij jullie uit voor een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op woensdag 2 oktober tussen 16 en 17.30 uur in de kantine van Zvv AZC ( Fanny Blankers Koen weg 8 )

Wij zorgen voor de informatie, een drankje en een hapje. Zorgen jullie voor de suggesties?

Voor meer informatie en aanmelden; Anno Waterlander verenigingscoach@azczutphen.nl 06-51614000