Gelukskikkers van kids FIER nog steeds te koop voor goede doel

fier-hb-gelukskikkersKids steunen artsen met 1000 kikkers

Kinderen uit de verschillende GelukkigHBkids groepen bij Fier Hoogbegaafd te Zutphen hebben met elkaar, één voor één, zelf  kikkers gevouwen. De kikkers zijn bedoeld om geld binnen te halen voor de Plastic Surgery Camps in Nigeria van stichting Faridpur.

De kinderen van Fier Hoogbegaafd hebben de 1000 gelukskikkers in 6 maanden gevouwen als symbool voor doorzetten en samenwerken. Zo konden ze ervaren dat je ook grote doelen, of soms zelfs onmogelijk lijkende doelen, kunt behalen door de eerste stap te zetten en vervolgens stapje voor stapje verder te gaan. Iedere  kikker bracht ze een stukje dichter bij hun doel en al die kikkers samen vormen een kleurrijke en indrukwekkende berg doorzettingsvermogen.

Nu willen de kinderen dit graag delen met de mensen die zich enorm inzetten voor stichting Faridpur, om zo de kinderen in Nigeria te kunnen ondersteunen. Tijdens de Plastic Surgery Camps werken de medische teams keihard om door middel van corrigerende chirurgie de kinderen weer een kans te geven om een goede toekomst op te bouwen. Daarnaast verzorgt de stichting ook huisvesting en scholing voor gehandicapte kinderen en weeskinderen.

De kinderen hebben op de braderie tijdens de Week van de Wijk hun gelukskikkers te koop aangeboden, om daarna het opgebrachte geld te doneren aan stichting Faridpur. De opbrengst van de kikkers van de kids was € 51,- en daarmee zijn zij blij! Maar mocht u alsnog een gelukskikker (of meerdere) willen kopen, neem dan contact op met FIER. Voor contactgegevens zie deze link.