Foto’s van Sint Maarten in Noordveen (editie 2015)

Sint Maarten is al weer achter de rug! 
 
Win nu een leuke prijs met uw foto(‘s) van Sint Maarten!
In de Sint Maarten-kaart die Wijkteam Noordveen in de wijk heeft verspreid, was het al te lezen: Stuur uw gekke, prachtige of ontroerende foto(‘s) van uw/jullie Sint Maartenfeest in Noordveen naar wijkteamnoordveen@gmail.com via e-mail of wetransfer.com en maak kans op een leuke prijs! De eerste inzendingen zijn al ontvangen. Doet u ook mee?
 
Fruit voor zieken in de wijk – wie moet dit volgens u ontvangen?
Ondanks de mooie opkomst voor het samenzijn in het DWK-gebouw is fruit overgehouden. Dit wil Wijkteam Noordveen graag bezorgen bij zieke wijkbewoners. Wie moet volgens u zo’n groet uit de wijk ontvangen? Mail de naam en het adres, zo mogelijk met bezorginformatie (wanneer is iemand wel of juist niet in staat om de deur te openen?) en eventueel met uw persoonlijke boodschap naar wijkteamnoordveen@gmail.com. Wanneer u niet wilt dat de ontvanger weet dat u betreffende persoon heeft genomineerd voor deze groet uit de wijk, zet het er dan even bij.
Hoe vond u Sint Maarten Noordveen 2015? Tips of helpen in 2016?
Omdat in Noordveen een heel nieuw concept is uitgeprobeerd, is organiserende partij Wijkteam Noordveen benieuwd naar uw ervaringen, maar ook naar tips voor volgend jaar. En wie zou dan willen helpen met organiseren (dus vooraf) of juist op de dag zelf? Opgeven kan nu al!
Foto-impressie
Hieronder een foto-impressie van de inloop lampionknutselmiddag en van het gezellig samenzijn ’s avonds in het DWk-gebouw. Voor foto’s van het zingen aan de deuren en de lampionnetjes in de straten, doen wij een beroep op u, zie onze fotowedstrijd!