Film over de wijk en (nader) kennismaken met projecten en wijkteamleden

Op dinsdag 16 juni 2015 vond een openbare vergadering van Wijkteam Noordveen plaats in de activiteitenruimte van Polbeek. Het programma vond aansluitend op het eerste omwonendenoverleg azc plaats, die op dezelfde locatie gehouden werd en door wijkteamleden werd bijgewoond. De wijkteamvergadering had een speciaal programma. Er werden o.a. enkele filmpjes getoond worden die in de wijk gemaakt zijn en informatie gegeven over een project met initiatieven van wijkbewoners. Ook kon men deze avond nader kennis maken met wijkteamleden en beroepskrachten uit de wijk. In totaal waren 24 personen aanwezig.

Heeft u het gemist? Of wilt u meer weten over het Sociaal Wijkteam en de buurthuiskamer aan de Weg naar Laren 59? Bekijk dan dit filmpje waarin de buurthuiskamer, beroepskrachten en wijkbewoners te zien zijn, of ga eens langs! Informatie over het sociaal wijkteam kunt u ook op deze website vinden, door hier te klikken.

Kennismaken met de vrijwilligers van Wijkteam Noordveen? Bezoek dan de openbare vergadering van Wijkteam Noordveen, bijvoorbeeld op 25 augustus 2015. Lees hierover via de e-mailservice en/of in de wijkagenda. Let op: Er wordt steeds op een andere locatie vergaderd, dus raadpleeg de informatie zodat u naar de juiste locatie gaat.

Over de projecten die op deze avond gepresenteerd zijn, kunt u ook via de e-mailservice lezen.

 

Klik op de flyer voor een uitvergroting