AFGELAST Wijkvergadering Noordveen


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 06 oktober 2020


Bent u ook benieuwd naar wat er speelt in de wijk? Wilt u wel eens een openbare vergadering over de wijk Noordveen bijwonen? Dat kon volgens planning in 2020 drie maal!

De vergadering die gepland was op 11 juni is echter vervallen vanwege het Corona-virus. Ook de vergadering van 6 oktober zal niet doorgaan. Wij weten op dit moment nog niet wanneer er weer een wijkvergadering kan plaatsvinden. Via onze e-mailservice zullen we daarover berichten.

 

 

 

De locaties van de drie wijkvergaderingen van 2020 worden na de voorbereidingen van de ‘organisatiewerkgroep wijkvergaderingen’ t.z.t. via de e-mailservice bekend gemaakt.

Op 12 februari waren we te gast in het Rode Kruisgebouw, Van Drinenstraat 4. De vergadering van juni  en oktober vervallen. Informatie over wanneer er weer een wijkvergadering is, volgt nog.

De steeds wisselende locatie van onze vergaderingen wordt ook altijd op de wijkagenda op onze website bekend gemaakt. We maken gebruik van verschillende ruimtes in de wijk, zoals bijvoorbeeld bij het Rode Kruis, Sutfene, Polbeek en Activiteitenstichting DWK.

Wij zien u graag. Groet, Wijkteam Noordveen.