Warme huiskamer


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 2 maart 2023 tot en met 27 april 2023. De eerstvolgende keer is op 30 maart 2023 17:30

  • Locatie: Pand Perspectief / Noordveen
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

Warme huiskamer

Update 8 februari 2023:

We leven in dure tijden. Steeds meer mensen hebben moeite om de energiekosten en boodschappen te betalen. Daarom bieden we op onze locaties een warme plek aan. Kom lekker warm bij ons zitten of wat doen. Je bent van harte welkom om binnen te lopen, een gratis kopje koffie of thee te drinken, een gratis maaltijd te eten, een spelletje te doen, een boek te lezen, een praatje te maken, etc.

De gemeente Zutphen helpt samen met vele initiatieven en organisaties, waaronder Perspectief, inwoners warm de winter door. Zie deze link voor meer informatie over mogelijkheden voor een goedkope of gratis warme maaltijd en warme plekken in de gemeente.

Je kunt in Noordveen op Weg naar Laren 61 op de volgende momenten terecht voor een warme plek, maaltijden en gezelligheid:

  • Maandag van 10-13 uur: 10-12 uur gratis koffie, 12-13 uur gratis lunch met soep of iets anders warms.
  • Donderdagavond: gratis warme maaltijd

Ons pand aan de Weg naar Laren 61  is een inloophuis voor de bewoners van de wijk Noordveen.

Je kunt er elke ochtend binnenlopen (het touwtje hangt uit de voordeur) voor een kop koffie of thee, een praatje met andere wijkbewoners of een vraag voor een van de sociaal werkers.

En natuurlijk kun je er terecht als je ideeën hebt, om samen met andere wijkbewoners, activiteiten te organiseren in het pand of de wijk.

Centrum/De Hoven/Noord­veen