Vervolgbijeenkomst Dementievriendelijk Noordveen


Evenementgegevens


De werkgroep Dementievriendelijk Noordveen is in 2020 gestart met het organiseren van trainingen GOED Omgaan met dementie, op locaties  in de wijk zelf. Deze basistrainingen worden gegeven door trainers van het landelijke Samendementievriendelijk en wijkbewoners en vrijwilligers kunnen gratis deelnemen.

In december 2022 zijn nieuwe trainingsdata gepland voor februari en maart 2022. Deze trainingen vinden in de avond plaats, van 19.00-21.30 uur, inloop vanaf 18.30 uur.

Voor de (basis)training GOED Omgaan met dementie is er keuze uit twee data/locaties, dus meld u snel aan:

– Woensdagavond 8 februari 2023 in de Lunette

– Maandagavond 13 februari 2023 in de Polbeek

Vermeld in de e-mail aan wijkteamnoordveen@gmail.com alstublieft of u beide avonden kunt. Dan zorgen wij ervoor dat iedereen aanbod komt. U ontvangt dus een bevestiging via e-mail. Dit doen wij niet per aanmelding, maar zodra een avond vol is. Het kan dus even duren voor u bericht ontvangt.

Wie al eens een (basis)training via ons heeft bijgewoond, kan zich nu aanmelden voor een vervolgbijeenkomst. De eerste vindt plaats op woensdagavond 22 maart 2023 in het DWK-gebouw. Als er veel animo is, worden er wellicht meer bijeenkomsten gepland. Dus kunt u niet op deze avond (of sowieso niet op avonden), maar wilt u wel graag een vervolgbijeenkomst bijwonen, mail ons dan! Wanneer u aangeeft op welke dagdelen u vaak kunt en wanneer nooit, dan proberen wij daar rekening mee te houden bij het plannen van nieuwe data. Wie zich als geïnteresseerde aangemeld heeft, ontvangt uiteraard bericht zodra de nieuwe trainingsdata, tijden en locaties bekend zijn.

De trainingen vinden in principe in de avond plaats, van 19.00-21.30 uur, inloop vanaf 18.30 uur (na bevestiging van uw aanmelding via e-mail).