GEANNULEERD Training ‘GOED omgaan met dementie’


Evenementgegevens


Wilt u graag (gratis) meedoen aan een training ‘GOED omgaan met dementie’, gegeven door trainers van het landelijke Samendementievriendelijk?  Dat kan in Noordveen!

UPDATE november 2020: De in deze maand geplande trainingen kunnen helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus. De eerstvolgende trainingen zijn gepland in januari 2021. Iedereen die zich had aangemeld voor de trainingen van november ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging. Mochten er plekken over zijn, dan krijgen ook andere geïnteresseerden de mogelijkheid zich aan te melden voor deze trainingen. Houd onze website in de gaten of stuur ons een e-mail om te laten weten dat je graag wilt meedoen aan een training ‘GOED omgaan met dementie’.

UPDATE september 2020: Er is nog plaats beschikbaar bij de training van donderdag 26 november 2020 in de Lunette van Sutfene en een paar plekjes bij de training van woensdag 25 november 2020 in de Polbeek. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via wijkteamnoordveen@gmail.com. De trainingen vinden in de avond plaats, van 19.00-21.30 uur, inloop vanaf 18.30 uur.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding en wanneer u persoonlijk een bevestiging van Wijkteam Noordveen heeft ontvangen.

Ook in 2021 zullen trainingen gegeven worden. De data hiervan worden later nog bekend gemaakt. U kunt zich wel alvast aanmelden als geïnteresseerde.