Omwonendenoverleg azc Voorsterallee


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 17 april 2018 tot en met 16 oktober 2018. De eerstvolgende keer is op 16 oktober 2018 19:30


 Omwonendenoverleg azc Voorsterallee vergaderplanning 2018 (onder voorbehoud):

17 april 2018

16 oktober 2018

Leden van het Omwonendenoverleg ontvangen voorafgaand aan de vergadering een uitnodiging met de agenda van de avond.

Indien u zich wilt aansluiten bij het Omwonendenoverleg, verzoeken wij u hiervoor een verzoek te mailen naar zutphen@coa.nl.

Berichten m.b.t. het asielzoekerscentrum aan de Voorsterallee worden graag door Wijkteam Noordveen ontvangen op wijkteamnoordveen@gmail.com zodat wij weten wat er leeft in de wijk. Deze berichten worden niet door ons beantwoord, maar indien van toepassing wel als ‘signaal vanuit de wijk’ meegenomen naar het omwonendenoverleg of anders ter kennisgeving aangenomen. Wanneer u reageert op een oproep via onze e-mailserve m.b.t. het azc, kunt u uiteraard wèl een reactie van ons verwachten.
Bijeenkomsten over het azc zullen wij zoveel mogelijk bezoeken. Voorts maken wij derhalve deel uit van het omwonendenoverleg azc.
Op onze website kunt u lezen hoe wij de rol van het wijkteam m.b.t. dit onderwerp zien.
Voor dit onderwerp kunt u zich, afhankelijk van waar u woont, ook richten tot een andere actieve bewonersgroep uit de wijk, namelijk Vereniging OmwonendenAZC Voorsterallee. Het e-mailadres van deze vereniging is in augustus 2016 gewijzigd in AZC.buurt@outlook.com
Indien u in één van de flats van Berkelpark woont, kunt u ook mailen naar uw bewonerscommissie: flatsnoordveen@gmail.com.
De drie genoemde bewonersgroepen zijn vertegenwoordigd in het omwonendenoverleg.
Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met het asielzoekerscentrum via zutphen@coa.nl.