(Basis)training GOED Omgaan met dementie


Evenementgegevens


De werkgroep Dementievriendelijk Noordveen is in 2020 gestart met het organiseren van trainingen GOED Omgaan met dementie, op locaties  in de wijk zelf. Deze basistrainingen worden gegeven door trainers van het landelijke Samendementievriendelijk en wijkbewoners en vrijwilligers kunnen gratis deelnemen.

In december 2022 zijn nieuwe trainingsdata gepland voor februari en maart 2022. Deze trainingen vinden in de avond plaats, van 19.00-21.30 uur, inloop vanaf 18.30 uur.

Voor de (basis)training GOED Omgaan met dementie is er keuze uit twee data/locaties, dus meld u snel aan:

– Woensdagavond 8 februari 2023 in de Lunette

– Maandagavond 13 februari 2023 in de Polbeek

Vermeld in de e-mail aan wijkteamnoordveen@gmail.com alstublieft of u beide avonden kunt. Dan zorgen wij ervoor dat iedereen aanbod komt. U ontvangt dus een bevestiging via e-mail. Dit doen wij niet per aanmelding, maar zodra een avond vol is. Het kan dus even duren voor u bericht ontvangt.

Alvast ter info: Verschillende deelnemers van de basistraining gaven aan graag een vervolgbijeenkomst te willen. In maart 2023 zal de werkgroep deze, opnieuw in samenwerking met trainers van Samendementievriendelijk aanbieden aan wie in Noordveen de basistraining al eens volgde. En ondertussen wordt het aanbieden van de basistraining voortgezet.