(Basis)training GOED Omgaan met dementie


Evenementgegevens


Trainingen ‘GOED omgaan met dementie’ voor inwoners/vrijwilligers van Noordveen

Lees hier wanneer u als inwoner of vrijwilliger van de wijk Noordveen kunt meedoen aan een (basis)training ‘GOED omgaan met dementie’ en over wanneer er een vervolgbijeenkomst is voor wie al eens een basistraining bijwoonde.

In december 2022 zijn nieuwe trainingsdata gepland voor februari en maart 2023. Deze (basis)trainingen in februari vonden in de avond plaats, van 19.00-21.30 uur, inloop vanaf 18.30 uur. Ook de vervolgbijeenkomst in maart vindt in de avond plaats (op dezelfde tijden). Intussen zijn ook (basis)trainingen gepland in april, mei en juni 2023.

Voor de (basis)training GOED Omgaan met dementie voor inwoners/vrijwilligers is het op dit moment mogelijk om aan te melden voor één van de volgende dagdelen/locaties, dus meld u snel aan:

– Woensdagmiddag 10 mei 2023 in de Polbeek, inloop vanaf 14.00 uur, training van 14.30-17.00 uur.

– Maandagavond 19 juni 2023 in de Lunette, inloop vanaf 18.30 uur, training van 19.00-21.30 uur.

 

(Later dit jaar volgen meer trainingsdata).

Vermeld in de e-mail aan wijkteamnoordveen@gmail.com alstublieft om welke training/dagdeel het gaat. En of dit voor inwoners/vrijwilligers is of voor ondernemers. (NB Voor ondernemers maken we een aparte afspraak, u kunt ons mailen voor informatie!) Uw aanmelding noteren wij en wanneer een training vol is ontvangt u een bevestiging via e-mail. Dit doen wij dus niet per aanmelding, maar voor de hele groep in één keer. Het kan dus even duren voor u bericht ontvangt.

Wie al eens een (basis)training via ons heeft bijgewoond, kan zich nu ook aanmelden voor een vervolgbijeenkomst. De eerste vond plaats op woensdagavond 22 maart 2023 in het DWK-gebouw. Als er veel animo is, worden er wellicht meer bijeenkomsten gepland, waarschijnlijk in het najaar. Dus heeft u de avond in maart gemist (of kunt u sowieso niet op avonden), maar wilt u wel graag een vervolgbijeenkomst bijwonen, mail ons dan! Wanneer u aangeeft op welke dagdelen u vaak kunt en wanneer nooit, dan proberen wij daar rekening mee te houden bij het plannen van nieuwe data. Wie zich als geïnteresseerde aangemeld heeft, ontvangt uiteraard bericht zodra de nieuwe trainingsdata, tijden en locaties bekend zijn.

De vervolgbijeenkomsten vinden in principe in de avond en in het DWK-gebouw plaats, van 19.00-21.30 uur, inloop vanaf 18.30 uur.

Kunt u niet op bovengenoemde data of dagdelen niet, maar bent u wel geïnteresseerd, dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde voor een volgende (basis)training of vervolgbijeenkomst via wijkteamnoordveen@gmail.com. Wanneer u aangeeft op welke dagdelen u vaak kunt en wanneer nooit, dan proberen wij daar rekening mee te houden bij het plannen van nieuwe data. Wie zich als geïnteresseerde aangemeld heeft, ontvangt uiteraard bericht zodra de nieuwe trainingsdata, tijden en locaties bekend zijn.