Eerste midzomeravondfestival in Wijnhofpark

Zaterdag 24 juni 2017 vond voor het eerst een verrassend festival plaats in het prachtige Zutphense Wijnhofpark aan de Berkel.

Dit park heeft een schitterende natuurlijke speeltuin, met volop speelattributen voor kinderen, gemaakt van natuurlijke materialen. Het midzomeravond festival begon om 19.00 en om 20.00 uur was de officiële opening. Ondanks de regen was het een zeer geslaagde avond. Zowel op het gezellige podium als in de tent traden artiesten (belangeloos) op en lieten de aanwezigen genieten van muziek, zang, dans, theater en er was ook een verhalen vertelster en kinderen konden met allerlei materialen knutselen.

Om de feestvreugde te vergroten was gevraagd aan bezoekers om hapjes of snacks mee te nemen. De entree en consumpties waren gratis, maar de organisatie ging wel met de “pet” rond om uit de kosten te komen.

Van deze sfeervolle avond heeft wijkbewoner Han Verbeek een filmopname gemaakt, die u hier kunt bekijken. Onder deze tekst enkele foto’s en de aankondigingsflyer.

De organisatoren en artiesten van deze avond wonen bijna allemaal in de wijk Noordveen. Zij hebben zin om ook in 2018 een midzomeravondfestival in het Wijnhofpark te laten plaatsvinden. Zin om daarbij te helpen? Meld je aan bij de werkgroep via berkelwijnhofpark@gmail.com en volg de Facebookpagina: www.facebook.com/berkel.wijnhofpark

Er is voorafgaand aan de avond ook een promotiefilmpje verspreid, gemaakt door wijkbewoner Han Verbeek.