Doe ook mee met Sint Maarten Noordveen!

De voorbereidingen zijn in volle gang voor Sint Maarten Noordveen 2015!

In de eerste week van november worden in de wijk Sint Maarten-kaarten verspreid met daarop diverse uitnodigingen voor iedereen die in de wijk woont, werkt of naar school gaat (of op een andere manier binding heeft met de wijk):

  • aan ouders en kinderen om gezamenlijk deel te nemen aan de gratis inloop lampionknutselmiddag en/of om in de vroege avond Sint Maarten-liedjes te zingen in de wijk bij de deelnemende adressen, herkenbaar aan de Sint Maarten-kaart die huis-aan-huis verspreid wordt*.
  • aan alle wijkbewoners om met de Sint Maarten-kaart die huis-aan-huis verspreid wordt* aan de deur of het raam van de woning op te hangen zodat het voor de kinderen duidelijk is dat zij op 11 november tussen 17.30 en 18.30 uur op betreffende adres mogen aanbellen om een liedje te zingen en dat daarvoor een lekkere beloning in huis is.
  • aan alle wijkbewoners, jong en oud, om te komen naar het gezellig samenzijn in het DWK-gebouw vanaf 18.30 uur.
  • aan alle wijkbewoners om foto’s in te zenden van Sint Maarten Noordveen 2015, met kans op een leuke prijs!
Sint Maarten kaart 2015 voorzijde

Sint Maarten kaart 2015 voorzijde

* De Sint Maarten-kaart (hiernaast afgebeeld) wordt in de eerste week van november huis-aan-huis bezorgd, tegelijk met weekkrant Contact in de buurten Polbeek, Deventerwegkwartier, Voorsteralleekwartier-Noord en Berkelpark. Wie een ‘Nee Nee’-sticker of een ‘Nee Ja’-sticker op de brievenbus heeft, kan de kaart aanvragen via wijkteamnoordveen@gmail.com of vanaf maandag 9 november ophalen bij de Coop (bij het vraag&aanbod-bord).

Wijkteam Noordveen zoekt wijkbewoners die in de eerste week van november willen helpen met het (na aanbellen!) aanbieden van de Sint Maarten-kaart op adressen met een  ‘Nee Nee’-sticker of een ‘Nee Ja’-sticker op de brievenbus, bijvoorbeeld in de eigen straat. Stuur een e-mail waarin staat wanneer je wilt bezorgen en in welke straat of straten, naar wijkteamnoordveen@gmail.com.

Ook op 11 november kunnen wij nog hulp gebruiken. Meld je aan wanneer je wilt helpen of wanneer je vanaf 18.30 uur in het DWK-gebouw enkele Sint Maartenliedjes wilt komen spelen op je eigen instrument!

Meer informatie over de verschillende activiteiten vind je in de wijkagenda van deze website!