Afsluitingen nodig voor herinrichting Voorsterallee

In de Voorsterallee wordt net als in de Van der Capellenlaan gewerkt aan de herinrichting van de straat. Vanaf 28 april 2014 wordt er gewerkt ter hoogte van het Kerkpad aan de reconstructie van de kruising, waardoor het niet mogelijk is om van de Voorsterallee het Kerkpad in te rijden en andersom. Die werkzaamheden duren tot ongeveer het einde van de week. Dan is fase 1 van de werkzaamheden afgerond en kan de nieuwe kruising gebruikt worden.

Rond 30 april starten in de Voorsterallee ook al de werkzaamheden van fase 2. Dan is een ander deel van de Voorsterallee (ook) afgesloten, zie de kaart hieronder (waarop u kunt klikken voor een vergroting).
kaart fasering werkzaamheden Voorsterallee vanaf april 2014

kaart fasering werkzaamheden Voorsterallee vanaf april 2014

Bewoners van de buurt Voorsteralleekwartier-Noord kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van de Van Suchtelenstraat. Deze zal niet afgesloten worden.

Vanaf 5 mei wordt alvast de bovenste laag asfalt van de weg verwijderd, ter voorbereiding op de werkzaamheden van fase 3. Er blijft nog een laagje asfalt zitten waar overheen gereden kan worden totdat de werkzaamheden van fase 3 op 19 mei zullen starten en een nieuw deel van de weg afgesloten zal worden. Als alles volgens planning verloopt, zal de derde fase eind juni afgerond zijn.

Aanwonenden worden per brief over de werkzaamheden geïnformeerd door de uitvoerder van Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek B.V.

Voor vragen kunnen wijkbewoners ook terecht op het wekelijkse spreekuur in de directiekeet aan de Voorsterallee. In de wijkagenda op deze website kunt u meer informatie vinden over dit wekelijkse spreekuur.

Via onze e-mailservice houden wij wijkbewoners op de hoogte van de werkzaamheden en afsluitingen. Hiervoor kunt u zich elders op deze website aanmelden.

Fotografie: Chantal Elskamp (klik op de foto’s om deze te vergroten)